La pàgina més complerta de l'educació

miércoles, 23 de diciembre de 2009

Setmana cultural

SEMANA CULTURAL


La setmana cultural ha estat productiva, en el sentit de recursos pedagògics pensats en un futur com a futurs Mestres .També ha servit per cohesionar tot el grup.

L’organització en general va estar be tenint en compte algun imprevist.

La primera activitat ha realitzar que era “El jardí de cordes” no la vam poder realitzar per els horaris dels nostres treballs tot hi que esta programada per un altre dia i tenim moltes ganes de realitzar-la lla que els nostres companys ens han dit que esta molt be .

L’activitat al MNAC l’explicació va estar interessant hi vam poder saber informació de coses que feia el museu i també saber que va ser el primer museu que es va interessar hi apostar per un projecte educatiu per les escoles als museus.

Tot hi això pensem que almenys la nostra activitat que va ser “ Fades i follets” era poc realitzable amb nens de 3 anys.

El dimecres va ser lliure teníem que anar a veure una entitat que fes alguna activitat amb nens.

Dijous vam anar a l’escola Juan XXIII es una escola que treballa amb ordinadors i ham pantalla tàctils des de molts petits.

El divendres vam anar a l’auditori jo per horari de feina no vaig poder anar divendres hi vaig anar dissabte al mati i vaig poder gaudir d’un concert amb nens i les seves famílies .Vaig gaudir molt d’anar volia esta pendent de tot dels nens del concert de la diferent implicació dels pares ,beis pares que cantaven les cansons hi d’altres que estaven mes parats.

El museu es interessant però crec que esta mes enfocat a gent adulta .



Crèiem que ha estat una setmana profitosa hi com ja hem comentat al principi ens ha servit per veure propostes que podrem realitzar nosaltres algun dia com a mestres hi em aprés que els nens no aprenen sols a l’escola que fora de les aules també s’ha aprèn i que com a futurs mestres hem de proposar activitats fora de les aules ja sigui per anar ha un museu o marxar d’excursió al bosc amb totes elles estarem educa’n.

No hay comentarios:

Publicar un comentario